Arkadaşının boğazını kesti, vatandaşlar linç etmeye kalktı

Bursa Osmangazi ilçesinde en yakın arkadaşının boğazını bıçakla keserek öldüren katile vatandaşların tepkisi sert oldu. Linç edilmemek için surlardan atlayan katil zanlısını polis yaralı olarak kutardı.

09 Ocak 2018 Salı 21:42
Arkadaşının boğazını kesti, vatandaşlar linç etmeye kalktı






Arkadaşının boğazını kesti, vatandaşlar linç etmeye kalktı

En yakın arkadaşının boğazını bıçakla keserek öldüren katile vatandaşların tepkisi sert oldu. Linç edilmemek için surlardan atlayan katil zanlısını polis yaralı olarak kutardı. Katil zanlısı Yılmaz K. adlı şahsın cinayet davasından şartlı olarak tahliye edildiği ortaya çıktı


Bursa'da tartışma sonrası arkadaşının boğazını bıçakla keserek öldüren katil zanlısı vatandaşlarca linç edilmek istendi. Yüksekten atlayarak kaçmaya çalışan yaralı zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı


Alınan bilgiye göre, cinayet saat 18.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Tophane Yokuşu surların altındaki yeşil alanda meydana geldi.

Cinayet suçundan tahliye edilen ve denetimli serbestlik sebebiyle bir kamu kuruluşunda çalışan 58 yaşındaki Celil T., tartıştığı Yılmaz K. (49) tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü.

Edinilen son bilgilere göre, vatandaşların fark ettiği katil zanlısı Yılmaz K. linç edilmek istendi. Kaçan zanlı olay yerine kısa sürede gelen polislerce gözaltına alındı. Kendisi de yaralı olan Yılmaz K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek olay yerinde tedbir aldı. Zanlının tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüleceği öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturması sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.