Arnavutköy'de orman yakan PKK'lı terörist yakalandı

PKK'lı teröristlerin İstanbul Arnavutköy'de ormanı ateşe verdiği ortaya çıktı. Çevreci gösterilerde en önde yer alan PKK'lıların ormanları ateşe vermesi aslında hiç te yeni değil. 1993 yılından itibaren yüzlerce orman yangınının faili olarak tutuklanan PKK'lı teröristlerin 'Yakın' emrini Kandil'den aldığı belirlendi.

24 Haziran 2016 Cuma 04:10
Arnavutköy'de orman yakan PKK'lı terörist yakalandı






Arnavutköy'de orman yakan PKK'lı terörist yakalandı

Kundakçı teröristlerin 'Yakın' talimatını Kandil'den aldığı ortaya çıktı. İstanbul Arnavutköy'de çok sadıya araç, işyeri kundaklama olayının faillerinden iki kişi yakalandı. Son olarak Arnavutköy'de orman yakacak kadar gözü dönen PKK'lı hainlerin sorgusu sürüyor. Polis iki zanlının 12 araç ve bir belediye otobüsünü yaktığını duyurdu. AKŞAM Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre F.K. adlı teröristin İstanbul'daki kundaklama olaylarının talimatını getiren kişi olduğu belirlendi. İşte o haberin detayları:
Son Dakika Haberleri
Doğu ve Güneydoğu’da kazdıkları hendeklerde boğulan terör örgütü PKK, hainlikte sınır tanımıyor. Kandil’den aldığı talimatla Arnavutköy’de orman yangını çıkaran F.K. yakalandı.

Gezi provakatörü sözde çevrecilerin açıkça destek verdiği eli kanlı terör örgütü PKK'nın yeni hedefinin milli ormanlarımız olduğu ortaya çıktı. Cizre, Sur ve Nusaybin'de kurdukları barikatlar ve hendeklerde bozguna uğrayan teröristlere Kandil'den Türkiye'deki 'ormanları yakın' talimatı verildiği belirlendi. Bu doğrultuda organize görevi verilen F.K. adlı teröristin, ülkenin çeşitli bölgelerindeki ormanları kundaklamakla görevlendirildiği belirlendi. Teknik takiple İstanbul’da yakalanan F.K.'nın, Arnavutköy'de ormanı kundakladığı ortaya çıktı. İtfaiyenin yangını kısa sürede kontrol altına aldığı belirlendi.

HAİNLER 13 ARACI KUNDAKLADILAR

F.K. ile yardımcısı S.O.'nun orman yangınları çıkarma talimatı almadan önce araç ve iş yeri kundakladığı ortaya çıktı. 4 ayrı noktada 12 araç bir belediye otobüsü kundaklayan PKK'lı grubu yöneten F.K.'nın 'orman yakın' talimatlarını diğer şehirlerdeki örgüt üyelerine ulaştırdığı belirlendi.

Alçak tehdit ‘kayyumlara saldırırız’

PKK'ya finans sağlayan belediyelere el konulması gündeme gelince örgütün elebaşı Murat Karayılan, tehdit savurdu. Karayılan "Eğer onlar belediyelere el koyarsa, yerine kimi belediye başkanı yaparsa, onu hedef alırız" dedi.
Son Güncelleme: 24.06.2016 04:13
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.