Atalay Filiz hakkında ihbar yağıyor

Günlerdir polis tarafından aranan üç kişinin katili Atalay Filiz hakkında ihbar yağıyor.

09 Haziran 2016 Perşembe 09:58
Atalay Filiz hakkında ihbar yağıyor






Atalay Filiz hakkında ihbar yağıyor

Günlerdir polis tarafından aranan üç kişinin katili Atalay Filiz hakkında ihbar yağıyor.

Üç kişiyi katleden seri katil Atalay Filiz’i yakalama çalışmaları devam ediyor…
Seri katil Atalay Filiz için oluşturulan ihbar havuzuna 14 ayrı kentten 5 binden fazla ihbar geldi. Ankara’da 2013’te çocukluk arkadaşı Göktuğ Demirarslan ile sevgilisi Elena Radchikova’yı, geçtiğimiz 29 Mayıs’ta da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldüren firari katil zanlısı Atalay Filiz‘in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. 13 gündür aranan Filiz için İstanbul’da kurulan özel ekip en son görüldüğü İzmir’in Buca ilçesinde aramalarına devam ediyor. Buca’nın yanı sıra Alaçatı ve Urla’da da çemberin daraldığı ifade edildi.

Bodrum’dan Çanakkale’ye kadar olan bölgede, Ege Denizi kıyılarında denetimler artırıldı. Sahil Güvenlik Ekipleri, aralarında yat ve teknelerin de bulunduğu 300’e yakın deniz aracında arama yaptı. Ayrıca bağlantı kurulan Yunan makamları, 2013’teki çifte cinayetin ardından hakkında “Kırmızı Bülten” çıkarılan Filiz’in adalara geçtiği yönünde ellerinde bir bilgi bulunmadığını açıkladı. Yunanistan makamları tarafından yasa dışı yollardan geçiş ihtimaline karşı da araştırmaların yapılacağı ifade edildi.

Atalay Filiz’in son görüldüğü İzmir’in Buca ilçesi ile Alaçatı ve Urla’da arama çalışmalarının yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Sari katil için ilk 6 günde 3 bin ihbar yapılmıştı. Bu sayı giderek artıyor. İhbarlar tek merkezde oluşturulan havuzda toplanmaya başlandı. Bugüne kadar 5 binin üzerinde ihbar alındığı belirtildi. İhbarların Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir, Antalya, Aydın Didim, Bolu, Bursa, Muğla ve Tekirdağ gibi 14 farklı ilden yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Filiz’in deniz yoluyla yurt dışına kaçmayı planladığı söylentileri üzerine ihbarlar Akdeniz ve Ege kıyılarına sahili bulunan illerde yoğunlaştı. İhbarlar yurt içi ile de sınırlı kalmadı. Zanlının Yunanistan’da bir otobüsten indiğine dair bir ihbar da soruşturmayı sürdüren İstanbul Cinayet Masası’na ulaşmıştı. Atalay Filiz’in deniz yoluyla Yunan adalarına geçme ihtimaline karşı Sahil Güvenlik Komutanlığı da çalışma başlattı.
Anahtar Kelimeler:
Atalay Filiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.