Baraja yuvarlanan araçta can pazarı, 2 ölü 3 yaralı var

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Babasultan Barajına düştü. Kazada 2 kişi boğularak can verdi..

28 Şubat 2019 Perşembe 08:53
Baraja yuvarlanan araçta can pazarı, 2 ölü 3 yaralı var






Baraj gölüne yuvarlanan araçta can pazarı, 2 ölü 3 yaralı var

Bursa Babasultan Barajı'nda can pazarı yaşandı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, baraja yuvarlandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Burak Çakır ile bedensel engelli Bilge Çakır'ın boğularak hayatını kaybettiği kazada yaralanan 3 kişi de itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı


Bursa'nın İnegöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Babasultan Barajına düştü. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan 3 kişi de itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı.


BABASULTAN BARAJI'NA YUVARLANDI

Olay saat 21.30 sıralarında İnegöl'ün Kozluören mevkiinde meydana geldi. İnegöl´den Kestel istikametine giden Hüseyin Çakır (54) yönetimdeki otomobil, kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Babasultan Barajına yuvarlandı.


2 KİŞİ BOĞULDU

Barajda otomobili fark eden diğer sürücüler jandarma, itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekipleri, suya gömülen otomobilde boğularak hayatını kaybeden fiziksel engelli Bilge Çakır ile Burak Çakır'ın (26) cesedini çıkarırken, 3 kişiyi ise yaralı kurtardı. Cesetler İnegöl Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

3 KİŞİ TEDAVİ ALTINDA

Yaralılar Başak Çakır (18),Hüseyin Çakır (54) ve Sevim Çakır (51),sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerken, jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 28.02.2019 10:33
Anahtar Kelimeler:
Babasultan Barajı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.