Bayrampaşa'da yangın; Helikopterler müdahale ediyor

Bayrampaşa'da plastik atölyesinde çıkan yangın çok sayıda mahallede hayatı adeta durdurdu. Ağır plastik kokusu yüzünden vatandaşlar işyerlerini kapattı. Astım ve kalp hastaları evlerine çekildi. Bazı okullar tatil edildi.

22 Kasım 2016 Salı 13:32
Bayrampaşa'da yangın; Helikopterler müdahale ediyor






Bayrampaşa'da yangın; Helikopterler müdahale ediyor

İstanbul Bayrampaşa'da plastik atölyesinde yangın çıktı. Dumanların İstanbul'un bir çok semtinden görüldüğü yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. İtfaye ekipleri bir taraftan alevlere müdahale ederken diğer yandan da yangın çıkan atölyenin bulunduğu iş merkezinde mahsur kalanları tahliye edilirken, öğleden sonra yangına müdahale için helikopterler havalandı

YANGIN OKULU TATİL ETTİRDİ. BİR MAHALLEDE HAYAT DURDU

Bayrampaşa'daki yangın Kocatepe Mahallesini teslim aldı. Duman ve koku yüzünden kimse sokağa çıkamadı. Esnaf dükkanlarını açamadı. Dumandan etkilernen Mustafa Irti İlkokulu ve Ortaokulu tatil edildi. Yangını duyan veliler okula koştu. Nefes almakta zorlanan öğrencilere okul yönetimi tarafından maske dağıtıldı. Maske takan ve ağız ve burunlarını kapatan öğrenciler okuldan kaçarak çıktı. Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba okula gelerek yöneticilerden bilgi aldı. Canbaba okulun tatil edildiğini açıkladı.

 
Son Güncelleme: 22.11.2016 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.