Beşiktaş'ta eğlence mekanında kavga silahlı çatışmaya döndü

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir gece kulübü önünde kimliği belirsiz kişilerce açılan ateş sonucu biri ağır iki kişi yaralandı.

07 Mayıs 2016 Cumartesi 10:29
Beşiktaş'ta eğlence mekanında kavga silahlı çatışmaya döndü






Beşiktaş'ta eğlence mekanında kavga silahlı çatışmaya döndü


İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir gece kulübü içinde başlayan tartışma mekan  dışına taştı. Cadde üzerinde silahların çekildiği kavgada kimliği belirsiz kişilerce açılan ateş sonucu biri ağır iki kişi yaralandı.

Olay Beşiktaş, Yıldız Posta Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübü girişinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mekân çalışanları ile mekânda eğlenen kimliği belirsiz kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine kimliği belirsiz kişiler, mekândan dışarı çıkartıldı. Bir süre sonra yanlarına aldıkları silah ile tekrar olay yerine gelen şüpheliler mekânın kapısında bulunan 2 kişiye ateş açtı.

Olayda, Ercan D. (28) Hüseyin E. (38) isimli iki kişi açılan ateş sonucu yaralanırken saldırganlar olay yerinden plakası öğrenilemeyen bir otomobille uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis istendi. Olay yerine gelen polisler mekânın girişine şerit çekerek delil ararken, yaralı iki kişi ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Ercan D.'nin aldığı yaralar yüzünden durumunun ağır olduğu, Hüseyin E.'nin ise bacağından yaralandığı öğrenildi.

Polisler çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alırken, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.