Bingöl'de PKK'lılar 3 sağlık görevlisini rehin aldı...

Terör örgütü hasta ihbarı için gelen sağlık görevlilerini rehin aldı. 112 Acil Servis ambulansında bulunan 3 sağlık görevlisini rehin teröristler daha sonra serbest bıraktı

09 Eylül 2015 Çarşamba 23:18
Bingöl'de PKK'lılar 3 sağlık görevlisini rehin aldı...






Bingöl'de PKK'lılar 3 sağlık görevlisini rehin aldı...

Son Dakika Bingöl, Bingöl haberleri, Sağlık Görevlileri  BİNGÖL'de PKK'lılar hasta ihbarı üzerine bölgeye giden 112 Acil Servis ambulansında bulunan 3 sağlık görevlisini rehin aldı. Sağlık ekipleri yaklaşık bir saat sonra serbest bırakıldı.
Olay, Bingöl'ün merkeze bağlı Çukurca Köyü yakınlarında saat 21.45 sıralarında meydana geldi. Hasta ihbarı üzerine bölgeye giden 112 Acil Servis ambulansının önünü silahlı PKK'lı grup kesti. PKK'lılar ambulans ve içinde bulunan acil tıp teknisyenleri Ş.K., E.D. ile ambulans şoförü M.E.'yi uzun namlulu silah tehtidiyle rehin aldı. PKK'lılar yaklaşık 1 saat sonra sağlık personelini bıraktıktan sonra bölgeden kaçtı. Serbest bırakılan sağlık görevlilerinin ifadelerine başvurulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 AMBULANSTAKİ TIBBİ MALZEMELERİ GASP ETMİŞLER

Bingöl'de Ağaçyolu Köyü'nde vatandaşları silah tehdidi ile 112 Acil Servisi aratıp, 'Çocuğumuz attan düştü' yaralı ihbarı yaptıran PKK'lılar, bölgeye giden ambulansı Çukurca Köyü yakınlarında silah tehdidi ile durdurdu. PKK'lılar 3 sağlık çalışanını 1 saat rehin aldıktan sonra ambulansta bulunan tıbbi malzemeleri gasp ettikleri ortaya çıktı. Tıbbi malzemelerle birlikte kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.