Burak öğretmen şelalede selfie çekerken hayatını kaybetti

Bursa'da özel bir okulda matematik öğretmeni olarak görev yapan Burak Basmacı, doğa gezisi için geldiği İnegöl Kıran Şelalesi'nde selfie çekerken düşerek ağır yaralandı. Basmacı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

13 Mart 2016 Pazar 00:09
Burak öğretmen şelalede selfie çekerken hayatını kaybetti






Burak öğretmen şelale'de selfie çekerken hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde doğa gezisine çıkan grupta yer alan öğretmen 25 yaşındaki Burak Basmacı, şelalede selfie çekerken dengesini kaybedip kayalıklardan düştü. Ağır yaralanan Basmacı, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Bursa'da özel bir okulda matematik öğretmeni olan Burak Basmacı bugün üyesi olduğu Uludağ Üniversitesi Biyoloji Doğa Gözlemci Topluluğu'ndaki arkadaşları ile İnegöl'deki Kıran Şelalesi'ne gitti. Burada selfie çekmek isteyen Burak Basmacı dengesini kaybedip yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıklardan düştü. Ağır yaralanan Basmacı, sağlık ekipleri tarafından ambulansla  Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye aldı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde doğa gezisi için Kıran Şelalesi'ne giden ve burada selfie çekmek isterken dengesini kaybederek yaklaşık olarak 20 metre yükseklikten düşen Burak Basmacı ağır yaralı olarak kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Burak Basmacı'nın ölümü hem okul arkadaşlarını hem de görev yaptığı okuldaki öğrencileri yasa boğdu..

Son Güncelleme: 13.03.2016 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.