Burcu Kaya, Selçuk Kaya'nın katil zanlısı intihara kalkıştı

AMASYA’nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde 32 yaşındaki Selçuk ve 30 yaşındaki Burcu Kaya çiftinin katil zanlısı polise teslim olmamak için kendini vurdu.

17 Şubat 2016 Çarşamba 22:08
Burcu Kaya, Selçuk Kaya'nın katil zanlısı intihara kalkıştı






Burcu Kaya, Selçuk Kaya'nın katil zanlısı intihara kalkıştı

AMASYA’nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde 32 yaşındaki Selçuk Kaya ve 30 yaşındaki Burcu Kaya çiftinin katil zanlısı olarak aranan 30 yaşındaki Cansel Sağır, polise teslim olmamak için kendini vurdu.

Kafasına bir el ateş eden Sağır, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Olay Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde dün meydana geldi. 10 yıllık evli ve 2 çocukları bulunan Selçuk- Burcu Kaya çiftinin boş arazide araçlarının içerisinde kurşunlanarak öldürülmüş halde bulundu. Merzifon İlçesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalışan Selçuk ve ev hanımı Burcu Kaya'nın öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan polis, çiftin en son görüştüğü Cansel Sağır'ı takibe aldı.
İddiaya cinayet şüphelisi olarak aranan Sağır, Ada Mahallesi'nde boş bir arazide polis ekipleri tarafından sıkıştırıldı. Polise teslim olmayan Sağır, üzerindeki tabancayla kafasına bir el ateş ederek kanlar içerisinde yerde kaldı.
Olay yerine çağırılan ambulans ile Gümüşhacıköy İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Sağır, yapılan ilk müdahalenin ardından Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 17.02.2016 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.