Bursa'da feci kaza | 4 can kaybı var

Bursa'da meydana gelen feci kazada ilk belirlemelere göre 2 sürücü ile birlikte 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişinin tedavisi sürüyor.

06 Temmuz 2021 Salı 20:21
Bursa'da feci kaza | 4 can kaybı var






Bursa'da feci kaza | 4 can kaybı var

Bursa'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasından kara haber var. Orhangazi ve İznik ilçeleri arasındaki bağlantı yolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 2'si sürücü 4 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi de yaralandı

Edinilen bilgiye göre, kaza İznik ilçesi ile Orhangazi ilçeleri arasındaki bağlantıyı sağlayan kara yolunda saat 17.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Orhangazi istikametinden İznik istikametine seyreden hafif ticari araç ile İznik istikametinden Orhangazi istikametine seyreden otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç hurdaya dönerken ortalık savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112, itfaiye, AFAD ve jandarma ekibi gönderildi.

Kazada 2'si sürücü 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
 

Anahtar Kelimeler:
BursaOrhangaziIznikKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.