CAFERAĞA MAHALLE EVİ BOŞALTILIYOR

Elvan EZBER İSTANBUL, () KADIKÖY’de sanat merkezi olarak kullanılan Caferağa Mahalle Evi’ne sabah saatlerinde gelen polis, sokağı yaya ve araçlara kapattıktan sonra binayı boşaltmaya başladı. Maliye Bakanlığı'na ait olduğu...

09 Aralık 2014 Salı 10:16
CAFERAĞA MAHALLE EVİ BOŞALTILIYOR






CAFERAĞA MAHALLE EVİ BOŞALTILIYOR

Elvan EZBER İSTANBUL, () KADIKÖY’de sanat merkezi olarak kullanılan Caferağa Mahalle Evi’ne sabah saatlerinde gelen polis, sokağı yaya ve araçlara kapattıktan sonra binayı boşaltmaya başladı. Maliye Bakanlığı'na ait olduğu gerekçesiyle boşaltılması istenen Mahalle Evi için çevre sakinleri müzik ve sloganlar eşliğinde protesto başlattı.

Caferağa Mahallesi Hacı Şükrü Sokağı’nda bulunan ve sanat merkezi olarak kullanılan Mahalle Evi’ne geçtiğimiz hafta tebligat gönderilmişti. Tebligatta binanın Maliye’ye ait olduğu gerekçesiyle boşaltılması istenmişti. Bu sabah erken saatlerde Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mahalle Evi’ne geldi. Polis ekipleri, sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Sokak başına da güvenlik önlemi olarak çevik kuvvet polisi yerleştirildi. Binadaki eşyalar özel nakliye araçlarına yüklendiği sırada mahalleli de protesto gösterisinde bulundu. Vatandaşlar, müzik çalarak ve “Gönlümüzün sarayı mahalle evi” ve “Saraya karşı mahalle evi” şeklinde slogan attı.

Protesto devam ediyor.

(FOTOĞRAF)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.