Camiden eve giderken otomobil çarptı

Taner BAYAR/ BOLU, () - BOLU'da, camide teravih namazını kıldıktan sonra evine giden 80 yaşındaki Şükrü Çelik'e otomobil çarptı. Ağır yaralanan Şükrü Çelik tedavi altına alındı. Olay, dün gece saatlerinde Aktaş Mahallesi Akıncı...

13 Temmuz 2015 Pazartesi 11:19
Camiden eve giderken otomobil çarptı






Taner BAYAR/ BOLU, () - BOLU'da, camide teravih namazını kıldıktan sonra evine giden 80 yaşındaki Şükrü Çelik'e otomobil çarptı. Ağır yaralanan Şükrü Çelik tedavi altına alındı.
Olay, dün gece saatlerinde Aktaş Mahallesi Akıncı Sokak'taki kavşakta meydana geldi. Çanakkale'de vatani görevini yapan Volkan Bayram izne geldi. Erkek kardeşi ve 2 arkadaşını yanına alan Volkan Bayram yönetimindeki 14 BE 976 plakalı otomobil ile gezintiye çıktı. Volkan Bayram kavşaktan geçmeye çalışan Şükrü Çelik'i son anda fark ederek frene bastı. Ancak yaklaşık 25 metre kayan otomobil Şükrü Çelik'e çarptıktan sonra durabildi. Ağır yaralanan Şükrü Çelik sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Camide teravih namazını kıldıktan sonra evine giden Şükrü Çelik'in vücudunun birçok yerinde kırıklar tespit edilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.