Canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti

Gösterişli hayatları, sosyal medyada kullandıkları ağır küfür dolu konuşmalarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti.

30 Eylül 2023 Cumartesi 11:13
Canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti






Canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti


Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun hakaretler dolu sözlerle yaptığı canlı yayında 'kokain' kullandığını itiraf etti. Söz konusu sosyal medya görüntülerini okurlarımızla paylaşmayı etik bulmadığımız için yayınlamıyoruz.

Son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin 'kara para aklama' iddiasında sular durulmuyor. Son olarak Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada gündem oldu. Instagram'dan açıklama yapan Doğu, söz konusu videonun daha önceden çekilmiş olduğunu söyledi.


Dilan ve Engin Polat çifti şu sıralar Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerin başında yer alıyor.

Genel seçim öncesi sosyal medyada siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan ve çektiği videoları ile gündem olan, son olarak İspanya'da yakalanıp 4 gün önce de serbest kalan Muhammed Yakut bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında konuşmuştu.

'MAİL ORDER' İDDİASI

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin mail order yolu ile kara para akladığını öne sürmüştü.

Yaşadıkları lüks hayat sebebiyle haklarında pek çok iddia olan Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilişkin bir iddia da gazeteci Seher Yaşayacak’dan (X adı Seher Sultan) geldi.

ÖDEDİKLERİ VERGİ ORTAYA ÇIKTI

Dilan Polat, kara para aklama iddialarına "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diyerek cevap vermişti.

Gazeteci Seher Yaşayacak, "eşiyle birlikte kara para akladıkları" iddia edilen Dilan Polat'ın şirketlerinden "Dilan Mücevherat"ın 6 aylık vergi ödemesinin 15 bin 535 lira olduğunu söyledi. 

DİLAN POLAT HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmalar sürerken; Dilan Polat'ın dün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Polat'ın ayrıca Instagram hesabı da kapatıldı.

Polat; "Hesabımı ben kapatmadım, benden haraç kesmek isteyenler kapattırdı. Paramı vermediğim için bugün bunlarla karşı karşıyayım. Sırf bu haberlerin durması için para istendi. Karakterli bir insan olduğum için vermedim" ifadelerini kullandı.

SILA DOĞU'NUN VİDEOSU GÜNDEM OLDU

Son olarak, Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada gündem oldu.

Açtığı canlı yayında kendisi hakkındaki iddialara küfürlerle yanıt veren Sıla Doğu'nun hareketleri de dikkat çekti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.