Cem Yılmaz Bodrum'da trafik kazası geçirdi

Ünlü komedyen ve mizah ustası Cem Yılmaz, Bodrum tatilin sırasında trafik kazası geçirdi.  Bir taksiyle çarpışan Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

24 Temmuz 2022 Pazar 15:15
Cem Yılmaz Bodrum'da trafik kazası geçirdi







Cem Yılmaz Bodrum'da trafik kazası geçirdi


Ünlü komedyen ve mizah ustası Cem Yılmaz, Bodrum tatilin sırasında trafik kazası geçirdi.  Bir taksiyle çarpışan Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu aradoa Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada söz konusu kazanın 10 gün önce meydana geldiğini duyurdu.

Tatilini yakın çevresi ile birlikte Bodrum'da sürdüren nlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gece Bodrum'da kaza yaptı. 
Magazin dünyasında son dakika haberleri ile bilinen Snob Magazin'de yer alan habere göre, Yılmaz, bir taksiyle çarpıştı.

Komedyenin Mercedes model aracında hasar oluştu. Kazadan yara almayan Yılmaz, daha sonra taksi şoförüyle tutanak tuttu. Garajında milyon dolarlık otomobiller olan Yılmaz, kaza yaptığı aracı servise gönderdi.

Tatiline devam eden komedyenin yaz sonuna kadar Bodrum'da kalacağı söyleniyor. 
 

Son Güncelleme: 24.07.2022 22:24
Anahtar Kelimeler:
Snobe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.