Cenazeden dönenlerin aracı takla attı: 5 yaralı

Harun GÖKÇEOĞLU/YERKÖY (Yozgat), () - BAYBURT'ta bir yakınlarının cenazesinden Bursa'ya dönen ve içinde 5 kişi bulunan otomobil, Yozgat'ın Yerköy İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkıp...

10 Mayıs 2015 Pazar 15:05
Cenazeden dönenlerin aracı takla attı: 5 yaralı






Harun GÖKÇEOĞLU/YERKÖY (Yozgat), () - BAYBURT'ta bir yakınlarının cenazesinden Bursa'ya dönen ve içinde 5 kişi bulunan otomobil, Yozgat'ın Yerköy İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkıp tarlaya devrildi. Kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Yerköy ilçesi E-88 Karayolu Karacaahmetli Köyü yakınlarında bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Bayburt'taki bir yakınlarının cenaze törenine katıldıktan sonra Bursa'ya dönen Fazlı Aruk yönetimindeki 16 KJF 86 plakalı otomobil, Yozgat-Ankara karayolundaki Karacaahmetli Köyü yakınlarında sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarında bulunan tarlaya devrildi. Kazada sürücü Fazlı Aruk, Ünal Aruk, Yıldız Aruk, Abdulrahim Aruk ve Kenan Altay yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine sevk edilen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından Yerköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.