Ceren Mahsun çıktı, 50 bin lirasını kaptırdı

İnternette tanıştığı bir kadınla birlikte olmak için evine giden Y.C.A. adlı şahıs, Ceren adlı kadının erkek olduğunu öğrenince önce şoke, ardından da 50 bin lirasından oldu

27 Eylül 2023 Çarşamba 21:20
Ceren Mahsun çıktı, 50 bin lirasını kaptırdı






Ceren Mahsun çıktı, 50 bin lirasını kaptırdı


Online sitelerden birinde tanıştığı Ceren'le birlikte olmaya giden şahsın karşısına Mahsun çıktı. İnternetten tanıştığı kişi erkek çıktı, dövülerek parası gasbedildi
İstanbul'da internetten tanıştığı Ceren Ç. ile birlikte olmak için 3 bin lirada anlaşan Y.C.A. isimli kişi, evine gittiği kişi ve bir arkadaşı tarafından dövülerek gasbedildi. İhbar üzerine gözaltına alınan Ceren Ç.'nin cinsiyet değiştirdiği gerçek adının ise Mahsun olduğu öğrenildi.


Olay geçen çarşamba günü Cevizlik Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre Y.C.A.(19) bankaya giderek 50 bin lira çekti. Daha önce internet üzerinden tanıştığı Ceren Ç.'nin (28) evine 3 bin lira karşılığı birliktelik yaşamak için gitti.

Evde bulunan Ceren Ç. ile Hüseyin D. Y.C.A.'nın 50 bin lirasını zorla aldıktan sonra evden kovdu. Y.C.A.'nnın polise haber vererek gasbdildiğini söylemesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, Ceren Ç. ve Hüseyin D.'yi gözaltına aldı.

Gerçek adının Mahsun Ç. olduğu belirlenen Ceren Ç. ile Hüseyin D.'nin cinsiyet değiştirdiği belirlendi. Hüseyin D.adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, Mahsun Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
İnternetCerenMahsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.