Cezaevi aracı devrildi,1 şehit 10 yaralı var

Yozgat'da cezaevi aracı yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle devrildi. Araçta bulunan askeri personelden 1 astsubah şehit oldu, 6 asker 10 kişi yaralandı.

22 Şubat 2016 Pazartesi 03:29
Cezaevi aracı devrildi,1 şehit 10 yaralı var






Cezaevi aracı devrildi,1 şehit 10 yaralı var

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi yakınlarında, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu 1 astsubay şehit oldu, 2 mahkum, 2 infaz koruma memuru ve 6 asker yaralandı.

Kaza akşam saat 21.30 sıralarında Sivas-Yozgat Karayolu, Akdağmadeni ilçesi yakınlarında meydana geldi. Balıkesir Cezaevi'ne ait Mehmet Kara (37) yönetimindeki 10 R 5715 plakalı cezaevi nakil aracı, Rize ve Sivas’a mahkum bıraktıktan sonra Yozgat’a dönerken, Akdağmadeni yakınlarına kar yağışı ve yoldaki buzlanma nedeniyle kontroldan çıktı. Sürücü Kara'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, araç refüje devrildi. Kazada bir astsubay olay yerinde şehit olurken, 6 asker, 2 hükümlü ve 2 infaz koruma memuru yaralandı. Yaralılar Yozgat, Sorgun ve Akağmadeni ilçelerindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Şehit Astsubay’ın cenazesi ise Akdağmadeni Devlet Hastanesi Morgun’a kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazada yaralananların isimleri şöyle: "Şoför Mehmet Kara (37), Ali Rıza Akman (37), Er Ahmet Tağaz, Er Doğukan Kesen, Er Samet Çelik, Er Ferhat Kutbay, Er Ufuk Altın, Uzman Çavuş Mehmet Göfer (46) Hükümlü Levent U., Hükümlü Namık Kemal Ö."

Son Güncelleme: 22.02.2016 03:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.