Çorum'da kayıp kız çocuğunu Afganlı'lar kaçırmış

43 gün önce ortadan kaybolan 13 yaşındaki kız çocuğunu Afgan uyruklu kişilerin kaçırarak evlerine götürdüğü ortaya çıktı.

18 Şubat 2021 Perşembe 21:18
Çorum'da kayıp kız çocuğunu Afganlı'lar kaçırmış






Çorum'da kayıp kız çocuğunu Afganlı'lar kaçırmış


Çorum polisi, 43 gün önce kaybolan C.E. adlı 13 yaşındaki kız çocuğunu alıkonulduğu evde düzenlenen bir operasyonla kurtardı.

Çorum´da, Mehmet ve Sultan E. çiftinin kızları C.E., 7 Ocak günü çarşıya gitmek üzere evden çıktı, ancak geri dönmedi.

Edinilen bilgilere göre, kızlarından haber alamayan aile, durumu polise bildirdi. Polislerin yaptığı araştırmada, C.E.'nin Ankara´da bir adreste olduğu tespit edildi.

Çorum ve Ankara polisinin ortaklaşa düzenlediği baskında C.E. bir evde bulundu. Kız çocuğunu alıkoyduğu öne sürülen 8 kişi ise gözaltına alındı.

Mahkemeye sevk edilen 8 kişiden 2'si Afgan uyruklu 4 kişi tutuklandı. Afgan uyruklu 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
ÇorumKaçırılan Kız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.