Dağlıca havadan vuruluyor: 10 ayrı PKK grubu imha edildi

Dağlıca'dan gelen acı haberin ardından terör örgütünün üs bölgeleri ile kaçış yolları havadan vurulmaya başlandı. Son 4 saat içerisinde çok sayıda uçağın katıldığı operasyonda 10 ayrı hedef imha edildi.

06 Eylül 2015 Pazar 23:11
Dağlıca havadan vuruluyor: 10 ayrı PKK grubu imha edildi






Dağlıca havadan vuruluyor: 10 ayrı PKK grubu imha edildi

Dağlıca Askeri üs bölgesinde 200 kadar PKK'lının saldırısının ardından bölge havadan vuruluyor. Terör örgütü üyelerinin kaçış noktaları Hava kuvvetlerine bağlı uçaklar tarafından bombalanıyor. En az 10 ayrı PKK hedefinin imha edildiği açıklandı..

HAVADAN UÇAKLAR VURUYOR

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından başlatılan hava operasyonlarında ilk etapta hedeflenen 10 nokta vuruldu.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör saldırısının ardından havalanan F-16 ve F-14 uçakları ile terör örgütüne yönelik ilk etapta hedeflenen 10 nokta bombalandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde akşam saatlerinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcı zırhlı araçların geçişi esnasında infilak ettirilmiş, olayda şehit ve yaralıların olduğu bildirilmişti.


DAĞLACI'DA YÜREĞİMİZ DAĞLANDI

Hakkari Yüksekova ilçesi Dağlıca Askeri üs bölgesinde bir konvoyu pusuya düşüren 200 kişilik terörist grubu ile çatışma sürüyor. Sosyal medyadan bölgeyi iyi bilen isimler en az 16 askerin şehit düştüğünü duyurdu


Son dakika Dağlıca, Son dakika Hakkari, Son Dakika Hakkari Dağlıca, Dağlıca'da kahpe pusu. 200 kişilik terörist grubun askeri konvoyu pusuya düşürdüğü iddia ediliyor. Sosyal medyada bölgeye yakın isimler en az 16 askerin şehid düştüğünü duyurdu. Bu haberlerin hemen ardından Konya'daki programını yarıda kesen Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'ya hareket etti. Dağlıca üs bölgesinde bazı birliklerle irtibat sağlanmakta güçlük çekildiği haberleri geliyor.

ANKARA'DA ACİL KODLU TOPLANTI

Başbakan Davutoğlu ilgili tüm bakanları Ankara'da 'Acil kodlu' toplantıya çağırdı. Konya'daki programını yarıda kesen Ahmet Davutoğlu'nun toplantı sonrası açıklama yapması bekleniyor..  Sosyal Medya'da bölgeye yakın isimler 200 kişilik PKK'lı grubun bir askeri konvoyu hedef aldığı en az 16 askerin şehit düştüğünü iddia ediyor...

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca bölgesinde patlama meydana geldi. Patlamada sonrasında çıkan çatışmada şehit ve yaralı askerlerin olduğu belirtildi.

Patlama esnasında, milli takımın maçını izleyen Davutoğlu, kendisine gelen 'acil' kodlu toplantı için maçın bitimini beklemeden staddan ayrılarak Ankara'ya geçti. Toplantıya İçişleri Bakanı ile TSK'dan yetkililerin katılması bekleniyor.



Son Güncelleme: 06.09.2015 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.