Darıca'da eski koca dehşeti: Karısını yatağa bağladı ve kesti

Kocaeli Darıca'da ayrıldığı karısının bir başkasıyla ilişkisi olduğunu iddia eden Fikret Fadıloğlu, eski eşi Hanife Geyik'in evini bastı. Talihsiz kadını yatağa bağlayan gözü dönmüş adam boğazını keserek kaçtı.

02 Haziran 2016 Perşembe 01:00
Darıca'da eski koca dehşeti: Karısını yatağa bağladı ve kesti






Darıca'da eski koca dehşeti: Karısını yatağa bağladı ve kesti

Kocale'nin Darıca İlçesi'nde 43 yaşındaki Fikret Fadıloğlu, başka biriyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği 3 yıl önce boşandığı 41 yaşındaki Hanife Geyik'i yatağa bağladıktan sonra boğazını kesti. Ağır yaralanan Geyik, hastanede tedaviye alınırken, gözaltına alınan Fikret Fadıloğlu ise tutuklandı.
KOMŞULARI DEHŞETE DÜŞTÜ
Olay, dün gece Darıca Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Fikret Fadıloğlu, 18 yıl evli kaldığı, 3 yıl önce de boşandığı 2 kızıyla birlikte oturan Hanife Geyik'in evine gitti. 17 yaşındaki kızının kapıyı açtığı Fikret Fadıloğlu, içeri girip bir başkasıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği, uyuyan Hanife Geyik'i yatağa bağladı. Fadıloğlu, bu sırada uyanıp bağırmaya başlayan Hanife Geyik'in bıçakla boğazını kesti.

Annelerinin çığlıkları üzerine odaya giren kızları, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hanife Geyik, ambulansla Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradaki ilk müdahalenin ardından da sevk edildiği Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Gözaltına alınan Fikret Fadıloğlu ise işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne kondu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.