Derik'te polis lojmanlarına saldırı, 1 şehit var

Derik Polis Lojmanları'na teröristler uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırı sırasında bir 1 polis şehit oldu, 1 vatandaş hayatını kaybetti.

10 Nisan 2016 Pazar 02:05
Derik'te polis lojmanlarına saldırı, 1 şehit var






Derik'te polis lojmanlarına saldırı, 1 şehit var

Mardin'nin Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin, polis lojmanlarına düzenlediği saldırıda 1 polis şehit oldu, bir vatandaş ise hayatını kaybetti.
Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Kızıltepe karayolu üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis lojmanlarına bugün saat 21.00 sıralarında silahlı saldırı düzenledi.

Bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateşte, 1 polis memuru ile yoldan geçen 1 vatandaş yaralandı.

Yaralılar ambulansla Derik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hastanede doktorların yaptığı müdahaleye rağmen polis memuru şehit olurken, sivil vatandaş da hayatını kaybetti.
Saldırının ardından bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Derik'in giriş ve çıkışları tutulurken, güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.