Diyarbakır'da bombalı aracı vatandaşlar ihbar etti

Son Dakika Diyarbakır: Diyarbakır Ergani'de bir minibüsten şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirince büyük bir katliam saldırısı önlendi.

21 Haziran 2016 Salı 04:26
Diyarbakır'da bombalı aracı vatandaşlar ihbar etti






Diyarbakır'da bombalı aracı vatandaşlar ihbar etti


Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde çift plakalı bir minibüsten şüphelenen vatandaşların durumu polise bildirmesiyle büyük bir faciadan dönüldü. Polisin incelemesi sonucu minibüsün, bomba yüklü olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Ergani ilçesi Kemaliye Mahallesi Aydın Sokakta meydana geldi. Bir minibüsün üzerinde çift plaka gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polisler güvenlik önlemi aldıktan sonra bölgeye bomba uzmanlarını çağırdı.

Araçta inceleme yapan ekipler, yüklü miktarda bomba tespit etti. Polis, çevredeki evleri boşlatırken ayrıca ilçe Kaymakamlık binasına girmeye çalışan bir şahısta fark edildiğini anlayınca araçla kaçtı.

Polis, şahsın yakalanması için operasyon başlattı.

Bomba yüklü araç polis ekipleri tarafından incelenmek üzere emniyete götürüldü.

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Diyarbakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.