Diyarbakır'da büyük patlama: Bölgeye ambulanslar gönderildi

Diyarbakır'da Hani İlçesi yakınlarında Dumrul Köyü'nde meydana gelen şiddetli patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi. PKK'nın bomba imal ettiği evde meydana gelen patlama çevre köy ve ilçelerde de duyuldu.

12 Mayıs 2016 Perşembe 23:11
Diyarbakır'da büyük patlama: Bölgeye ambulanslar gönderildi






Diyarbakır'da büyük patlama: Bölgeye ambulanslar gönderildi


Son Dakika Haberleri, Diyarbakır'da Hani İlçesi karayolunda patlama maydana geldi. Patlamada yaralılar olduğu bildirilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi. Patlamanın şiddeti ile köyde bulunan çok sayıda ev ağır hasar gördü. Patlamanın sesi çevre ilçe ve köylerde de duyuldu.
Merkezi bağlı Hani İlçesi karayolu Kümeevleri mevkiinde bugün saat 23.30 sıralarında patlama meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada yaralılar olduğu bildirilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.

PKK'LI BOMBACI KATİL PATLAYICI HAZIRLARKEN PARÇALANDI

Diyarbakır'da bir gelen patlamanın örgütün bomba hazırlamada kullandığı evde meydana geldiği ortaya çıktı. Terör örgütü PKK'nın katliam saldırılarında kullanılan patlayıcının yapımı sırasında meydana gelen patlama sırasında çok sayıda kişinin de yaralandığı bildiriliyor.


KATLİAM BOMBASINI KAMYONETE YÜKLÜYORLARDI


Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Sarıkamış Mahallesi’nde bir hücre evinde kamyonete bomba yüklenmeye çalışılırken patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Sarıkamış Mahallesi Dürümlü mezrasında bir hücre evinde patlama yaşandı. İddiaya göre, patlayıcıların kamyonete yüklendiği sırada infilak ettiği bildirildi. Patlamada yaralananların olduğu belirtildi. Diyarbakır'ın birçok ilçesinde hissedilen patlamanın ardından olay yerine güvenlik kuvvetlerinin yanı sıra çok sayıda ambulans, UMKE ve itfaiye ekipleri gönderildi.

DUMRUL KÖYÜNDE PATLAMA

Diyarbakır'da bugün saat 22.30 sıralarında meydana gelen patlamanın Hani İlçesi karayolu üzerindeki Dumrul Köyü'nde meydana geldi. İlk bilgelere göre bir araçta meydana geldiği ve yaralıların olduğu belirtilen patlamanın meydana geldiği bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi.

 
Son Güncelleme: 12.05.2016 23:31
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.