• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Doktora masanın üstünden tekme ile saldırdı
GÜVENLİK
Yayınlanma: 30 Kasım 2019 - 09:22

Doktora masanın üstünden tekme ile saldırdı

Randevusuz olarak geldiği hastanede doktora tahlil sonuçlarını değerlendirmesi için ısrar eden genç, olumsuz yanıt alınca masanın üstüne çıkarak tekme ile saldırdı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Doktora masanın üstünden tekme ile saldırdı

Doktora masanın üstünden tekme ile saldırdı

Sağlık çalışanlarına yönelik saldırı, alınan tüm önlemler, yapılan tüm çağrılara rağmen dinmek bilmiyor. Samsun'da randevusuz bir şekilde tahlil sonuçlarını göstermek isteyen hasta masanın üstüne çıkarak doktora tekme attı. Hasta yakınları ve görevlilerin müdahalesi ile odadan çıkarılan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kardiyoloji Asistan Doktor Gökhan Gök’ün hasta muayene ettiği sırada randevusuz gelen Z.B., araya girerek, tahlil sonuçlarını göstermek istedi. Doktorun tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakıldığını, beklemesi halinde yardımcı olacağını söylediği halde Z.B. ısrarcı oldu. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Elindeki tahlil sonuçlarını doktorun yüzüne fırlatan Z.B., masaya çıkarak, Gökhan Gök’ün göğsüne tekme attı. Hasta yakınları ve görevlilerin müdahalesi ile odadan çıkarılan Z.B., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


'MASANIN ÜZERİNDEN TEKME ATMIŞ'

Olay hakkında bilgi veren Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özcan Yılmaz, 'Randevusuz olarak gelen bir hasta, sonuç göstereceğini söylemiş. Poliklinikte çalışan asistan doktor da randevulu hastanın tedavisin bitiminde bakabileceği söylemiş. O arada başka bir hasta doktora bir şey sormak için içeri girince şiddet uygulayan kişi, 'hasta bakmayı uzatıyorsunuz ve yeniden hasta alıyorsunuz’ diye bağırmış. Asistan doktora hakaret etmiş ve bunun üzerine doktorumuz kişiye dışarı çıkmasını söylemiş. Akabinde fiziksel darp olayı gerçekleşti. Masanın üzerine zıplamış ve oradan tekme atmış. Doktorumuzda ciddi bir travma oluşmuştur. Doktorumuz bugün işe gelemedi ve dizinde bir şişme var. Rapor almadı ama bugün gelemedi' dedi.

TEDBİR ALINMASI GEREKİYOR

Sadece doktora değil bir insana şiddetin bile kabul edilebilir bir şey olmadığını ifade eden Yılmaz, 'Kamu yararına hizmet veren doktorlar akşama kadar 50 ile 100 kadar hastaya bu poliklinikte bakıyor ve stres altında çalışıyorlar. Bu görevi yapmaları esnasında fiziksel şiddete maruz kalıyorlar. Bu tip olayların önlenmesi için bir an önce tedbir alınması gerekiyor' diye konuştu.

Darp edilen Asistan Doktor Gökhan Gök ise, 'Olaydan sonra dizim şişti. Bunlar üzücü şeyler. Hiçbir insana şiddet göstermeye gerek yok ama insanlarda son zamanda artan bir tahammülsüzlük var. Hakarete uğrayıp darp edildim. Bu insanlara müdahale edilmesi gerekiyor' açıklamasında bulundu.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
KADES ihbarına giden polis memuru şehit düştü
KADES ihbarına giden polis memuru şehit düştü
Magazin dünyası son uyuşturucu operasyonuyla sarsıldı
Magazin dünyası son uyuşturucu operasyonuyla sarsıldı
SGK’ye rüşvet operasyonu | 3 kişi tutuklandı
SGK’ye rüşvet operasyonu | 3 kişi tutuklandı
7 yaşındaki kızını tokatlayarak motosiklette sürükledi
7 yaşındaki kızını tokatlayarak motosiklette sürükledi
Son Haberler
İZFAŞ, Türk lojistik sektörünü İngiltere’ye taşıyor
İZFAŞ, Türk lojistik sektörünü İngiltere’ye taşıyor
Türkiye Meralarının Yarısından Fazlasını Kaybetti
Türkiye Meralarının Yarısından Fazlasını Kaybetti
YKS stresini yönetmenin 7 altın kuralı
YKS stresini yönetmenin 7 altın kuralı
TEGV’de Yaz Etkinlikleri Başlıyor
TEGV’de Yaz Etkinlikleri Başlıyor
Sıcak havalar mikroplara fırsat tanıyor!
Sıcak havalar mikroplara fırsat tanıyor!
Türkiye 3 denizde birden petrol aramaya hız verdi
Türkiye 3 denizde birden petrol aramaya hız verdi

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.