Ellerinde keleşlerle polis karakolunun önüne kadar gelmişler

Siirt'te ellerinde uzun namlulu otomatik silahlarla karakol basmaya gelen PKK'lı teröristler son anda farkedildi. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu kaçan teröristler için Yeni Mahalle'de operasyon vard

07 Eylül 2015 Pazartesi 01:17
Ellerinde keleşlerle polis karakolunun önüne kadar gelmişler






Ellerinde keleşlerle polis karakolunun önüne kadar gelmişler


Siirt son dakika, Siirt karakol baskını,
SİİRT kent merkezindeki eski hastane cadesinde bulunan Yeni Mahalle Polis Karakolu’na saldırı hazırlığında olan YDG-H‘li bir grup, fark edilmesi sonucu saldırı son anda engellendi.

Bu akşam saat 22.30 sıralarında Yeni Mahalle Polis Karakolu’na saldırı hazırlığında olan PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri, saldırı hazırlığındayken polis tarafından saat 22.30 sıralarında fark etildi. PKK yandaşı grubu fark eden polisin müdahalesi sonucu yasadışı göstericiler ara sokaklara kaçtı.

Ara sokaklara kaçan grup içerisinden uzun namlulu silahlarla güvenlik güçlerine ateş açarken polis, göstericilere gaz bombası ve biber gazıyla karşılık verdi. Atılan gaz bombalarından etkilenen vatandaşlar olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri, olayların devam etmesi nedeniyle gazdan etkilenen vatandaşlara ulaşamadı.

Olayın ardından polis şehir merkezinde kırmızı alarma geçti. Kent merkezinde ve ara sokaklarında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

FOTOĞRALI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.