Engin Göregen ve Mazlum Doğan cinayeti | Zanlılar yakalandı

İstanbul Bebek'te taksiye binmek isterken yabancı uyruklu olduğu iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayan 2 gencin katıl zanlıları Bağcılar'da yakalandı.

25 Eylül 2023 Pazartesi 20:01
Engin Göregen ve Mazlum Doğan cinayeti | Zanlılar yakalandı






Engin Göregen ve Mazlum Doğan cinayeti | Zanlılar yakalandı

İstanbul Bebek'te, kendilerini taksiye almayan şoförle tartıştığı iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayan Engin Göregen ile Mazlum Doğan adlı 2 tekne çalışanı toprağa verilirken saldırganlar yakalandı. İstanbul polisi, olayın ardından kaçan saldırganları Bağcılar'da yakalayarak gözaltına aldı. Olayın ardından hayatını kaybeden gençlerden biri Bingöl'de toprağa verilirken, acılı aile katillerin en ağır cezaya çarptırılmasını talep etti. Bu arada saldırganların yabancı uyruklu olduğu iddia edildi. 

Bebek’te 2 gencin iş çıkışı geldikleri meydanda, taksiciye küfür eden alkollü 6 kişilik bir gruba tepki göstermeleri sonucu çıkan kavgada öldürüldükleri o anların görüntüleri ortaya çıktı. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polislerinin Bağcılar’da yakaladığı 6 şüpheliden 3’ünün gençleri, “Rambo bıçağı” diye tabir edilen bıçakla öldürdüğü öğrenildi.
Bebek Cevdetpaşa Caddesi’nde geçtiğimiz Cumartesi dün saat 01.00 sıralarında meydana gelene olayda, sahilde bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesailerinin bitmesi sonrasında eve gitmek için meydana gelmişlerdi. İki genç, mesai bitimi geldikleri meydanda taksi beklemeye başlamıştı. O esnada meydanda bekleyen taksiciye, 2’si kız 6 kişilik bir grup küfür ve hakaret etmişti. Bunu duyan iki genç ise taksiciyi savunarak gruba tepki göstermişti.
Bebek Cevdetpaşa Caddesi'nde dün saat 01.30 sıralarında, Bebek Sahili'nde bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesai sonrası eve gitmek için taksi durdurdu.

Taksiciyi savunurken bıçaklanmışlardı

Tepki üzerine grup tartıştıkları iki genci çıkan kavgada bıçaklamıştı. Vücutlarına aldığı darbelerle ağır şekilde yaralanan iki genç, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Yaşanan o anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, iki gencin yolun karşısından kaldırma gelip diğer grupla karşılaştığı ve aralarında bir arbede olduğu görülüyor.

"Rambo bıçağı"yla öldürülmüşler

Gözaltına alınan gruptan H.E.A., B.K. ve M.O.B.’nın iki genci öldürdüğü tespit edilmişti. Saldırganların ilk ifadelerinde karşılıklı küfürleşme sonrası kavga çıktığını söyledikleri öğrenilmişti. Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemleri devam eden 6 şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Ayrıca gençlerin “Rambo Bıçağı” diye tabir edilen bıçakla öldürüldükleri ortaya çıktı.

İKİ GENÇ DE KURTARILAMADI

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

Saldırının ardından kaçan şüpheliler Bağcılar'da, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Son Güncelleme: 26.09.2023 10:26
Anahtar Kelimeler:
BebekCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.