Erdoğan lehine slogan atan çocuğa ekmek satmayan fırıncı tutuklandı

31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:45
Erdoğan lehine slogan atan çocuğa ekmek satmayan fırıncı tutuklandı







Erdoğan lehine slogan atan çocuğa ekmek satmayan fırıncı tutuklandı


Seçim sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahürat yaptığı gerekçesiyle bir çocuğa ekmek vermediği ve çocuğun yakınlarını da bıçakla tehdit ettiği iddia edilen fırın sahibi şüpheli K.Y. tutuklandı.

Türkiye seçimleri geride bıraktı, ancak geride bıraktığı olaylar tartışma konusu haline geldi. Sultangazi'de bir fırın çalışanı, seçimden sonra ekmek almaya gelen bir çocuğa iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine slogan attığı gerekçesiyle hakaret ederek, ekmek satmadı.


Bunun üzerine küçük çocuk yaşadığı olayı ailesine anlattı. Çocuğun babası aynı fırına konuşmaya gitti. Baba ile fırın çalışanı arasında da tartışma yaşandı. Büyüyen tartışmanın ardından fırın çalışanı bıçakla çocuğun yakınlarını da tehdit etti. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, fırın sahibi şüpheli K.Y. hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama' ve 'bıçakla tehdit' suçlarından soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan K.Y. bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.