Eşini aldatan kadın yasak aşktan kaçarken ayaklarını kırdı

Evli bir kadının erkek arkadaşını kocasının yatağında aldatması, işten erken dönen eşinin eve girmesiyle adeta kaosa döndü.

03 Nisan 2021 Cumartesi 11:38
Eşini aldatan kadın yasak aşktan kaçarken ayaklarını kırdı






Eşini aldatan kadın yasak aşktan kaçarken ayaklarını kırdı 

Arnavutköy İslambey Mahallesi'nde evinin yatak odasında başka bir erkekle aşk yaşarken kocası tarafından yakalanan kadın, pencereden atladı.

İstanbul'da edinilen bilgilere göre olay, dün saat 19.15 sularında Arnavutköy'deki, İslambey Mahallesi'nde meydana geldi. Çalıştığı iş yerinden rahatsızlandığı gerekçesiyle erken çıkan ve evine gelen Murat B., evde yabancı birinin olduğunu fark etti.

ODADA YAKALADI, ŞOKA GİRDİ, POLİSİ ARADI

Elde edilen bilgilere göre içeri giren Murat B., yatak odasında karısı ile Kader D. isimli adamı yakaladı. Kader D.'yi yatak odasına kilitleyen adam, içeri geçip olayın şokunu atlatmak ve polise haber vermek istedi.

İKİNCİ KATTAN AŞAĞI ATLADI

Bu sırada odada kilitli olan Kader D. panikleyerek ikinci kattaki evin camından aşağı atladı. Ayağı kırılan Kader D. için ambulans çağrıldı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Kader D. Olay yerine gelen ambulans ile Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karakola giden Murat B., Kader D.'den şikayetçi oldu.

Anahtar Kelimeler:
Evli Kadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.