Eşiyle tartışırken araya giren oğlunu vurdu

Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da yaşayan emekli polis memuru 63 yaşındaki F.A. iddiaya göre eşi 60 yaşındaki H.A.'yla tartışırken, eline geçirdiği tabancasıyla, araya giren oğlu 33 yaşındaki R.A.'yı sol ayağından yaraladı. Yaralı R.A.'nın...

19 Eylül 2015 Cumartesi 15:25
Eşiyle tartışırken araya giren oğlunu vurdu






Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da yaşayan emekli polis memuru 63 yaşındaki F.A. iddiaya göre eşi 60 yaşındaki H.A.'yla tartışırken, eline geçirdiği tabancasıyla, araya giren oğlu 33 yaşındaki R.A.'yı sol ayağından yaraladı. Yaralı R.A.'nın da polis memuru olduğu, ancak bir süre önce Tarım İl Müdürlüğü'ne geçiş yaptığı öğrenildi.
Olay, bugün saat 12.00 sıralarında, Girne Mahallesi 2122 Sokak'ta meydana geldi. Bir süredir şiddetli baş ağrısı yüzünden ilaç kullanan H.A. ile iddiaya göre emekli polis memuru kocası F.A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çılgına dönen F.A., yatak odasından beylik tabancasını alarak salona girdi. Bu sırada evde bulunan oğlu R.A., babasına engel olmak isterken, silahın ateş alması sonucu sol ayağından yaralandı.
YANLIŞLIKLA OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Oğlu yaralanan kadın ise komşularına sığındı. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri yaralı R.A.'yı ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Gözaltına alınan F.A.'nın silahı satmak istediğini ve oğluna göstermek isterken yanlışlıkla ateş ettiğini öne sürdü. İfadesine başvurulan emekli polisin eşi H.A.'nın kocasıyla tartışırken olayın yaşandığını söylediği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.