Esrarengiz ilişki; Hem PKK'lı hem de Hizbullahçı

Jandarma operasyonu sırasında birbirleriyle kanlı bıçaklı olarak bilinen iki örgütün militanı aynı araçta silahlar ve kredi kartlarıyla bulundu. Jandarma başka bir araçla kaçan iki şüpheliyi arıyor.

04 Mart 2016 Cuma 01:59
Esrarengiz ilişki; Hem PKK'lı hem de Hizbullahçı







Esrarengiz ilişki; Hem PKK'lı hem de Hizbullahçı

Terör örgütü PKK ile bağlantılı bir kişi aranırken, jandarma ilginç bir işbirliğine yönelik kanıtları ortaya çıkardı.

Terör örgütü PKK ile Hizbullah üyesi bir kişinin aynı araçta, silahlar ve ortak kullandığı kredi kartlarına rastladı.

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından otomatik silahları ele geçirilen ve jandarmanın elinden kaçan 2 kişinin hem Hizbullah terör örgütü hem de PKK terör örgütü ile bağlantısının bulunduğu belirlendi.

İKİ KARŞIT TERÖR ÖRGÜTÜ SİLAHLAR VE KREDİ KARTLARI ORTAK

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te jandarma ekipleri, yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında M.B. isimli şahsa ait plakası verilmeyen bir araçtan şüphelendi. Takibe alınan araç park edilmiş halde bulunurken, içerisinde R.A. isimli şahsa ait olan muhtelif kredi kartları, 3 adet şarjör, 1 adet dipçik ele geçirildi.

Ayrıca yapılan arazi taraması sonucunda araç yakınlarında 3 adet makineli tabanca ve 6 adet şarjör bulundu.

Şahısların başka bir araca binerek, olay yerinden kaçtığı belirlendi. Kredi kartları bulunan R.A. ve aracın üzerine olduğu M.B.'nin ise Hizbullah terör örgütü ve PKK terör örgütü ile ilişkili akrabalıklarının bulunduğu tespit edildi. KAYNAK AKŞAM GAZETESİ

Son Güncelleme: 04.03.2016 02:01
Anahtar Kelimeler:
Pkklı Ve Hizbullahçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.