Evine gelen nişanlısının eski nişanlısını bıçaklayarak öldürdü

KÜTAHYA'nın Emet İlçesi'nde üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Gökhan Güney, evine gelen nişanlısı N.C.'nin eski nişanlısı 27 yaşındaki Ekrem Dağaşan'ı bıçaklayarak öldürdü. Olay dün saat 23.30 sıralarındaki Emet...

02 Mart 2015 Pazartesi 15:03
Evine gelen nişanlısının eski nişanlısını bıçaklayarak öldürdü






KÜTAHYA'nın Emet İlçesi'nde üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Gökhan Güney, evine gelen nişanlısı N.C.'nin eski nişanlısı 27 yaşındaki Ekrem Dağaşan'ı bıçaklayarak öldürdü.
Olay dün saat 23.30 sıralarındaki Emet ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu öğrencisi Gökhan Güney, kaldığı öğrenci evine gelen nişanlısının eski nişanlısı Ekrem Dağaşan ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Gökhan Güney, Ekrem Dağaşan'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Polis merkezine giden Gökhan Güney polislere, "Evime birisi girdi. Onunla boğuştuk. Şu an evde" dedi.
Eve giden polisler bıçaklanarak öldürülen Ekrem Dağaşan'ın cesedini buldu. Gözaltına alınan Gökhan Güney'in, bunun üzerine polislere, "Eve gelenin elinde bıçak vardı. Boğuşma sırasında elindeki bıçağı aldım ve onu bıçakladım" dediği ifade edildi.
Öldürülen Ekrem Dağaşan'ın ayakkabılarının evinin kapısının dışında olduğu, konuşmak için içeri girdiği ve çıkan tartışma sonunda öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.  Ekrem Dağaşan'ın yakın arkadaşları, "Ekrem, N.C. ile nişanlanmıştı. Daha sonra ayrıldılar. İstanbul'dan üniversite eğitimi için ilçeye gelen Gökhan Güney, Ekrem'in ayrıldığı nişanlısıyla çıkmaya başladı ve bir süre önce de nişanlandı. Bu nedenle Ekrem ile Gökhan'ın arası açıktı" diye konuştu.
Ekrem Dağaşan'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı, cinayet zanlısı Gökhan Güney sorgulamasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.