Fitnes hocasının ölümü korkunç oldu

Oturduğu 20 katlı binadan ayakları, elleri ve ağzı bir şekilde aşağı atılan fitnes hocası Emin Ellahi'nin ölümüne savcılık el koydu.

09 Mayıs 2019 Perşembe 02:32
Fitnes hocasının ölümü korkunç oldu






Fitnes hocasının ölümü korkunç oldu


İstanbul'da 6 aydır fitnes hocası olarak salonlarda çalışan bir kişinin ağzı, elleri ve ayakları bağlı olarak 20 katlı binadan düşerek hayatını kaybetmesi olayına savcılık el koydu.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde İranlı fitness hocası elleri, ağzı ve ayakları bağlı şekilde bir sitenin bahçesinde ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, spor hocasının 6'ncı kattan aşağıya düştüğünü belirledi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı..

Olay, saat 21.00 sıralarında İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan 20 katlı bir binada meydana geldi. Site sakinleri sitenin bahçesinde elleri, ağzı ve ayakları bağlı, kanlar içinde yerde yatan bir kişi gördü. Durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin Afgan uyruklu İran vatandaşı Emin Ellahi (30) olduğunu tespit etti.

6'NCI KATTAN DÜŞTÜĞÜ BELİRLENDİ

Emin Ellahi'nin 6 aydır bu sitede oturduğu ve fitness eğitmenliği yaptığı belirlendi. Polis elleri, kolları ve ağzı bağlı olan fitness hocasının 6'ncı kattan düştüğünün bilgisine ulaştı.

Yapılan olay yeri inceleme çalışmasının ardından Emin Ellahi'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
 
 

Anahtar Kelimeler:
MaltepeFitnes Hocası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.