Flash TV sunucusu Gökhan Taşkın, arkadaşını topuğundan vurdu

Kendi haber sunma tarzı ile geniş bir kitle tarafından ilgiyle takip edilen Gökhan Taşkın karakolluk oldu.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 13:13
Flash TV sunucusu Gökhan Taşkın, arkadaşını topuğundan vurdu







FlashTV sunucusu Gökhan Taşkın, arkadaşını topuğundan vurdu


Kendi haber sunma tarzı ile geniş bir kitle tarafından ilgiyle takip edilen Gökhan Taşkın karakolluk oldu.

Ekranların efsane sunucusu Gökhan Taşkın, yakın arkadaşlarından Fırat K.'yı yanlışlıkla ayağından vurdub Flash Tv'de yıllardır gece yarısı haberlerini sunan kendi tarzı ile geniş halk kitlelerinin etkilemeyi başaran Gökhan Taşkın kendini "Yanlışla oldu, sarhoştum' diyerek savundu.




Flash TV'nin gece haber bültenini sunan Gökhan Taşkın arkadaşı Fırat K.'yı topuğundan vurdu. Taşkın'ın "Sarhoştum, yanlışlıkla oldu" dediği öğrenildi.
edinilen bilgilere göre olay dün gece Beyoğlu'nda meydana geldi. Flash TV'nin gece haber bültenini sunan Gökhan Taşkın, arkadaşı Fırat K. ile eğlendikten sonra yine birlikte eve doğru yola çıktı. İddiaya göre bu sırada Taşkın, Glock marka silahını çıkararak arkadaşını topuğundan vurdu. Olay yerine kısa sürede polis ekipleri geldi.

ARKADAŞI ŞİKAYETÇİ OLMADI

Hafif yaralı Fırat K. ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Gökhan Taşkın da gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Taşkın'ın ifadesinde,  "Sarhoştum, yanlışlıkla oldu" dediği öğrenildi. Öte yandan Fırat K.'nın da arkadaşından şikayetçi olmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Son Güncelleme: 08.07.2017 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.