Funda Coşkun'un ölümü | Kendi evinin balkonundan düştü!

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, 6 katlı apartmanın 3'üncü kattaki balkonundan düşen Funda Coşkun (18), hayatını kaybetti.

22 Eylül 2023 Cuma 23:30
Funda Coşkun'un ölümü | Kendi evinin balkonundan düştü!






Funda Coşkun'un ölümü | Kendi evinin balkonundan düştü!

Son yıllarda genç kızların ve kadınların balkonlardan düşürek şaibeli bir şekilde can vermesine bir yenisi daha eklendi. Tosya'da 18 yaşındaki Funda Coşkun iddiaya göre evlerinde yaşanan tartışmanın ardından balkondan düşerek can verdi.

Olay, saat 16.30 sıralarında İbni Selim Mahallesi Fazıl Boyner Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın 3'üncü katında ailesiyle birlikte yaşayan Funda Coşkun, henüz bilinmeyen bir nedenle evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralandı.

 Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından genç kız, Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Hastanede tedaviye alınan Coşkun, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Durumu ağır olan Coşkun, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

OLAYDAN ÖNCE EVDE YÜKSEK SESLE TARTIŞMA İDDİASI

Çevre sakinlerinin Funda düşmeden önce evden yüksek sesle tartışmalar ve bağırışlar duyduklarını söyledikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Son Güncelleme: 23.09.2023 00:06
Anahtar Kelimeler:
KastamonuTosyaFunda Coşkun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.