Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde çatışma çıktı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde silahlı çatışma çıktı.

10 Ocak 2017 Salı 14:28
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde çatışma çıktı






Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde çatışma çıktı
  Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde 15,23 sırasında silahlı çatışma çıktı.Çok sayıda silah sesinin duyulduğu bölgede sivil vatandaşlar olay yerinden kaçmaya çalışıyorlar.İlk edinilen bilgilere göre saldırıyı yapan iki teröristin içeri girmeye çalıştığı ancak emniyet güçlerinin şüphelenmesi üzerine çatışma çıktığı, bir teröristin öldürülerek etkisiz hale getirildiği diğer teröristin aranmasına devam edildiği belirtildi.Kaçan teröristin kapalı bir otoparkta olduğu sanılıyor.Emniyet güçleri bu binayı abluka altına aldı.Kaçan terörist aranıyor.
   Olayla ilgili açıklamada bulunan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ ne silahlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırıya polisler anında karşılık vererek saldırganı etkisiz hale getirmiştir. Saldırıda 1 polis memurumuz hafif yaralanmıştır" dedi.
Son Güncelleme: 10.01.2017 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.