Gaziantep’te kaçak kozmetik ürün operasyonu

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, polis tarafından bir işyerine düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı olduğu saptanan 20 bin 313 kozmetik ürün ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube...

27 Şubat 2015 Cuma 12:09
Gaziantep’te kaçak kozmetik ürün operasyonu






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, polis tarafından bir işyerine düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı olduğu saptanan 20 bin 313 kozmetik ürün ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şahinbey ilçesinde kozmetik ürün satışı yapılan bir işyerine gümrük kaçağı malzeme bulunduğu bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda; işyerindeki 20 bin 313 kozmetik ürüne el konulurken, 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadelerinin alınmasının adından, 'Gümrük kaçağı ürünlerin ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.