Gebze'deki terör protestosunda Emniyet Müdür Yardımcısı taş ile yaralandı

Mesut IŞIK- Büşra KAYA- Haluk TURGUT/GEBZE(Kocaeli) )- KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde bu akşam gerçekleştirilen teröre lanet mitinginden sonra yürüyüşe geçen grup HDP ilçe binasına girmek isteyince olaylar çıktı. Polisin biber gazı...

08 Eylül 2015 Salı 23:38
Gebze'deki terör protestosunda Emniyet Müdür Yardımcısı taş ile yaralandı






Mesut IŞIK- Büşra KAYA- Haluk TURGUT/GEBZE(Kocaeli) )- KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde bu akşam gerçekleştirilen teröre lanet mitinginden sonra yürüyüşe geçen grup HDP ilçe binasına girmek isteyince olaylar çıktı. Polisin biber gazı ve cop kullandığı olaylar sırasında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Taşkın Tuncer , başına isabet eden taş parçası ile yaralandı. 
Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Grup bir süre sonra HDP Gebze ilçe binasına yöneldi. Burada önlem alan polis, grubu dağılmaları konusunda uyardı. Tüm uyarılara rağmen dağılmayıp HDP binasına girmek isteyen gruba, Çevik Kuvvet ekipleri biber gazı ve copla müdahale etti. Bu arada gruptan bazı kişiler ara sokaklardan geçip binaya girmek çalımasına rağmen polis engeline takıldı. Olaylar sırasında İzmit'ten gelen takviye birliklerin başında bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Taşkın Tuncer'in başına taş isabet etti. Durumu ağır olmayan Tuncer Gebze Medical Park Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.