Gelin arabasının çarptığı polis memuru şehit oldu

Cizre'de düğün konvoyunun en önünde giden gelin arabasının çarptığı motorsikletli polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit düştü. 

29 Nisan 2018 Pazar 19:31
Gelin arabasının çarptığı polis memuru şehit oldu







Gelin arabasının çarptığı polis memuru şehit oldu


Şırnak'ın Cizre ilçesinde gelin arabasının çarptığı motosikletli polis memuru şehit oldu


Edinilen bilgilere göre kaza, Nusaybin Caddesi İpekyolu Camii mevkiinde meydana geldi. Belediyenin yol yapım çalışmaları nedeni ile ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda seyir halinde olan sürücüsü ve plakası belirlenemeyen gelin arabası karşı yönden gelen polis memuru Yakup Acar yönetimindeki motosikletle çarpıştı.

Çarpışma esnasında aracın altında sürüklenen polis memuru düğün konvoyundaki vatandaşların yardımı ile aracın altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralı polis memuru Yakup Acar doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşanan kazanın ardından Cizre Kaymakamı Faik Arıcan ve emniyet yetkilileri hastaneye giderek kaza ile ilgili bilgi aldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürerken gelin arabası sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 29.04.2018 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.