Geri dönüşüm tesislerinde yangın patlamalara neden oldu

Denizli'de gece yarısına geri dönüşüm tesislerinde çıkan yangın ve peş peşe duyulan patlama sesleri ile girdi. Yangına çok sayıda itfaiye aracı müdahale ediyor

05 Ağustos 2019 Pazartesi 00:04
Geri dönüşüm tesislerinde yangın patlamalara neden oldu






Geri dönüşüm tesislerinde yangın patlamalara neden oldu



Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde geri dönüşüm fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.. Katı atıkların ayrıştırıldığı tesislerin kimyasal bölümünde çıkan yangın tüm fabrikayı sardı.


Denizli-Ankara yolu üzerine bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan tesislerde çıkan yangın sonrası meydana gelen patlamaların nedeni henüz bilinmiyor.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangında zaman zaman patlamaların olduğu belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürerken sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde hazır bulunuyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.