Gölcük'te hırsızlar Sakal-ı Şerif'i çaldı

Ramazan ayı dolayısıyla çok sayıda camide sergilenmesi ve ziyaret edilmesi için gönderilen sakalı- şerif Kocaeli Gölcük'te bir camide hırsazlar tarafından çalındı.

22 Haziran 2016 Çarşamba 09:29
Gölcük'te hırsızlar Sakal-ı Şerif'i çaldı






Gölcük'te hırsızlar Sakal-ı Şerif'i çaldı

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Gölcük'te bir camiye getirilen Sakal-ı Şerif gözü dönmüş hırsızlar tarafından çalındı. Olayı duyan vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

KOCAELİ CAMİLERİ'NE GETİRİLMİŞTİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir camiden "Sakal-ı Şerif"in çalındı.

Ramazan ayı nedeniyle Değirmendere Yalı Camisi'nde ziyarete açılacak "Sakal-ı Şerif"in, gece geç saatlerde cami görevlilerince yapılan kontrolde, muhafaza edildiği belirtilen kilitli kutuda olmadığı anlaşıldı.

İhbar üzerine, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Kocaeli'de bazı camilerde vatandaşların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif'in, Gölcük ilçesinde Değirmendere Yalı Camisi'nde sergilenmek üzere getirildiği bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.