Hain saldırıdan sonra Halk heryeri bayrakla donattı

Dün sabah saatlerinde yaşanan hain saldırının ardından Şehzadebaşı Caddesinde esnaf ve halk heryeri Türk Bayrağı ile donattı.

08 Haziran 2016 Çarşamba 08:48
Hain saldırıdan sonra Halk heryeri bayrakla donattı






Hain saldırıdan sonra Halk heryeri bayrakla donattı

Dün sabah saatlerinde  yaşanan hain saldırının ardından Şehzadebaşı Caddesinde esnaf ve halk heryeri Türk Bayrağı ile donattı.
6 polisin şehit olduğu, 5 kişinin hayatını kaybettiği, 36 kişi de yaralandığı saldırıdan sonra trafiğe kapatılan Şehzadebaşı Caddesinde çalışmalar tamamlandı.
 
Olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanlarının çevredeki incelemesi tamamlandı.
 
Polisin çalımasını bitirmesinin adınan saat 04.00 sıralarında İstabul Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri su tankerleri ile çevreyi yıkadı.
 
Çevredeki saksılara ve yol kenarlarına çiçekler eken ekipler terörün izlerini temizledi. Patlama noktasına bakan ön cephesinde büyük hasarın meydana geldiği Celal Ağa Oteline de perde çekildi.
 
Cadde henüz araç trafiğine açılmadı. Çevrede zarar gören iş yerlerine de Türk bayrağı asıldı.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.