Halil Falyalı'ya silahlı saldırı | Evinin önünde vuruldu

Kuzey Kıbrıs'ta işlettiği kumarhaneler ve Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

08 Şubat 2022 Salı 21:07
Halil Falyalı'ya silahlı saldırı | Evinin önünde vuruldu






Halil Falyalı'ya silahlı saldırı | Evinin önünde vuruldu


Kuzey Kıbrıs'ta işlettiği kumarhaneler ve Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği ileri sürüldü. KKTC güvenlik kaynakları Falyalı'nın hastaneye kaldırıldığını ve yoğun bakımda olduğunu duyururken bazı gazeteler, Halil Falyalı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.Saat 21.30'da Kıbrıs'tan yayın yapan Kıbrıs Gazetesi. Falyalı'nın hayatını kaybettiğini yazdı.

SALDIRGANLARIN FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Bu arada. saldırıyı düzenlediği iddia eden kişilerin görüntüleri Gazeteci Erk Acarer'in hesabından yayınlandı


Türkiye'de Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Kumarhane işletmecisi Halil Falyalı, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı..

KKTC’nin tanınmış iş insanlarından ve kumarhane işletmecisi Halil Falyalı bu akşam Çatalköy’deki evi önünde aracı içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandı.  

Silahlı saldırı sırasında Falyalı’nın şöförü hayatını kaybetti. Falyalı’ya kimliği meçhul kişiler tarafından otomatik silahla ateş açıldığı öğrenildi. 


GAZETECİ ACARER: PEKER ARŞİVİNİ ELE GEÇİRMİŞTİ

Gazeteci Erk Acarer, Falyalı'nın uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralandığı, kaldırıldığı yoğun bakımda yaşamını yitirdiğini duyurarak; Peker'in arşivini ele geçirdiğini hatırlattı. "Peker arşivini ele geçirmişti! Edindiğimiz bilgilere göre Falyalı’nın öldürülüşü filmleri aratmayacak kadar profesyonel. Evinin yakınlarında 4x4 aracı otomatik silahlarla tarandı. Saldırganlar adadan sürat teknesi ile ayrıldı!" ifadelerine yer verdi.


 

AİLE ÜYELERİ DE ARAÇTAYDI

Kibris’da Çatalköy’de silahlı saldırıya uğrayan iş insanı Halil Falyalı’nın şoförü aynı saldırıda hayatını kaybetti.

Otelinden çıkıp evine doğru yol alan Falyalı’nın aracına pusu kuran silahlı saldırganlar taramalı tüfeklerle ateş açtı

Açılan ateş soncu Falyalı’nın şoförü hayatını kaybetti. Hayatını kaybedeb şahsın kimliği henüz açıklanmadı.

Öte yandan saldırı sırasında Falyalı’nın eşi ve çocuğun arkadaki araçta olduğu ve saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Bu arada, saldırganların sürat teknesiyle KKTC'yi terk ettiği iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 08.02.2022 23:25
Anahtar Kelimeler:
Halil FalyalıKKTCCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.