Hasta yakınından metro durağında doktora saldırı

Özel bir hastenede üroloji uzmanı olarak görev yapan Op.Dr. Hasan Cabbar, Zeytinburnu Metro Durağı'nda hasta yakınının saldırısına uğradı.

27 Şubat 2019 Çarşamba 11:52
Hasta yakınından metro durağında doktora saldırı






Hasta yakınından metro durağında doktora saldırı

İstanbul’da uzman doktor Hasan Cabbar, eski bir hastasının yakını tarafından yolu kesilerek darp edildi. Hastaneye kaldırılan doktor, “Kafamı yumruklayıp, beni yere düşürdü. Tekme ve tokatlarla saldırdı. Elim ve burnumda kırıklar tespit edildi” ifadelerini kullandı. Tedavi ettiği hastasının yakınının kendisinden para istediğini belirten Cabbar 'O kadar evin var, o kadar gelirin var, biraz para ver' diyen saldırganın yakalanmasını istedi.

Edinilen bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Zeytinburnu Metro durağında yaşandı. İddiaya göre, özel bir hastanede Üroloji uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Hasan Cabbar'ın yolu mesai çıkışında eski bir hastasının oğlu tarafından kesildi.


Yapılan ilk tedavi sonrası babasının durumunun iyi olmadığını söyleyen ve tehditler savuran hasta yakını, doktordan harcadıkları parayı geri vermesini istedi. Ardından doktora saldıran zanlı, feci şekilde dövdü.

ALDIĞI DARBELERLE BAYILDI

Aldığı darbelerle yere yığılan ve kendinden geçerek bayılan doktor Hasan Cabbar, sağlık ekipleri tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Kolunda ve burnunda kırık olduğu tespit edilen doktor Cabbar, hastanede tedavi altına alındı. Kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

“SOL ELİM VE BURNUMDA KIRIK TESPİT EDİLDİ”

Saldırı anının anlatan Op. Dr. Hasan Cabbar, “Zeytinburnu otobüs durağında indim. Otobüs durağından yürüyordum. Otoparkta hastanın küçük oğlu arkadan yaklaştı. Beni tehdit etmeye başladı. Para istedi, bende paranın olmadığını söyledim. ‘Kaç tane evin var, bir sürü gelirin falan var’ dedi. Saldırmaya başladı. Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. Tekme tokat saldırdı. Sol elimde bir kırık tespit edildi. Burnumda kırık tespit edildi. Ağzım da ve dudaklarım da yumruktan dolayı hasar meydana geldi. Bayıldım bir anda kendimi devlet hastanesinde buldum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.