Hastanelerin musluklarını söken hırsız tutuklandı

Antalya'da kamu binaları ve özellikle hastane ve camilerin musluklarını sökerek kayıplara karışanlardan biri vatandaşların ihbarı üzerine suçüstü yakalanarak cezaevine gönderildi.

03 Ocak 2019 Perşembe 06:52
Hastanelerin musluklarını söken hırsız tutuklandı






Hastanelerin musluklarını söken hırsız tutuklandı

Üzerindeki hasta kıyafetiyle girdiği sağlık kurumlarının lavabolarındaki muslukları çalan hırsız, vatandaşların ihbarıyla suçüstü yakalandı. Antalya'da hasta gibi davranarak girdiği hastanenin tuvaletinden musluk çalan Y.T., polis tarafından yakalandı. Zanlının üzerindeki Muhammed Ali baskılı giysi ise dikkatlerden kaçmadı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde bulunan Kepez Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. 
Hasta gibi davranarak hastanenin tuvaletler kısmına giren Y.T., burada muslukları sökmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Y.T.'yi suçüstü yakaladı. 

 

ALİ GİBİ KAÇAMADI


Boks efsanesi Muhammed Ali'nin ringde rakiplerinden kaçtığı gibi kaçamayan şüpheli kısa sürede yakayı ele verdi
Sökülen musluklar hastane yetkililerine teslim edilirken gözaltına alınan Y.T., ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.