Havva Çöllü'nün ölümü | Cinayet mi? İntihar mı?

Konya Selçuk Üniversitesi Adalet Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Havva Çöllü'nün evinde esrarengiz şekilde ölümü sevenlerini yasa boğdu.

01 Mart 2021 Pazartesi 22:14
Havva Çöllü'nün ölümü | Cinayet mi? İntihar mı?






Havva Çöllü'nün ölümü | Cinayet mi? İntihar mı?

Arkadaşları tarafından 'Neşe kaynağımız, hayat dolu biriydi' diyerek tanımladığı Havva Çöllü, kaldığı evde doğal gaz borusuna asılmış cansız bedeni bulundu. 

Konya’da üniversite 2. sınıf öğrencisi Havva Çöllü'nün cansız bedeni evinde doğalgaz borusuna asılı halde bulundu. Arkadaşları tarafından hayat dolu olarak bilinen Çöllü'nün, şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Selçuk Üniversitesi Adalet bölümü 2. Sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Havva Çöllü ev arkadaşı tarafından evinin koridorunda doğalgaz borusuna iple asılı halde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısının talimatı ile Çöllü'nün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

SOSYAL MEDYADA TANIŞMIŞ

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokul öğrencisi Havva Ç., iddiaya göre sosyal medyadan tanıştığı erkek arkadaşı Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Yusuf B.'nin evinin banyosunda ölü bulundu. İntihar ettiği öne sürülen Havva Ç., Ilgın ilçesi Harami Mahallesi'nde toprağa verildi. Gözaltına alınan erkek arkadaşı Yusuf B. de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.  

BU BENİ SON GÖRÜŞÜN OLSAYDI NE YAPARDIN' MESAJI

Havva Ç.’nin erkek arkadaşı Yusuf B. emniyetteki ifadesinde, genç kızın olaydan  önce kendisine ‘Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' yazılı mesaj attığını belirterek, şunları söyledi:  

"Havva ile sosyal medyadan tanıştık. Olaydan bir gün önce evime geldi. Olay günü akşam saatlerinde kuzenimle buluşmak için evden ayrıldım. Eve geri dönmedim. Gece saatlerinde bana ‘Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' mesajı atmış. Ben mesajı sabah saatlerinde gördüm. 'Ne biçim konuşuyorsun, ne demeye çalışıyorsun' diyerek mesaj attım. Telefonu kapalıydı ve mesaj iletilmedi. Sonra uyumaya devam ettim. Akşam saatlerinde eve gittim. Kapı kilitli olduğu için açamadım. Sonra banyo penceresinden içeri girdiğimde doğal gaz borusuna asılı buldum. Herhangi bir tartışmamız, sorunumuz yoktu."

Son Güncelleme: 03.03.2021 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.