Hayrettin-i Tokadi Türbesi'nde anahtar kavgası çıktı

Bolu'da yurdun dört bir yanından vatandaşların ziyarete geldiği Hayrettin-i Tokati türbesinde bir yurttaşın anahtarını kaybetmesi ile başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

06 Eylül 2023 Çarşamba 21:37
Hayrettin-i Tokadi Türbesi'nde anahtar kavgası çıktı






Hayrettin-i Tokadi Türbesi'nde anahtar kavgası çıktı

Bolu’da Hayrettin-i Tokadi Türbesi'nde, anahtarını kaybeden bir kişi ile görevli arasında başlayan gerginlik, yumruklu ve sopalı kavgaya dönüştü. Bu sırada bir kişi, kavgayı durdurmak için belindeki tabancayı çıkartarak havaya ateş açtı. Tarafların yakınlarının da karıştığı kavga, türbeye dua etmeye gelen diğer yurttaşların araya girmesiyle sonlandırıldı.


Bolu'da merkeze bağlı Elmalık köyü mevkiinde bulunan Hayrettin-i Tokadi Türbesi'nde sabah saatlerinde yumruklu ve sopalı kavga yaşandı.

ŞİKÂYETÇİ OLMADILAR!

Edinilen bilgiye göre; türbeye ziyaret için gelen bir kişi, ev ya da işyeri anahtarını kaybedip yetkililerden yardım istedi. Bir süre sonra, adı öğrenilemeyen kişi, türbe görevlisinin yanına gidip yeniden anahtarını sordu. Görevli, anahtar için hoparlörlerden anons yapıldığını ve bulununca haber verileceğini söyledi. İkili arasında tartışma başladı. Tartışma, daha sonra yumruklu ve sopalı kavgaya dönüştü.


Diğer görevlilerin ve anahtarını kaybeden kişinin yakınlarının da karışmasıyla kavga büyüdü. Taraflar birbirlerine tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı. Bu sırada, türbeyi ziyaret etmeye gelen bir yurttaş, kavgayı sonlandırmak için belindeki tabancayı çıkarıp havaya 2 el ateş açtı.

Türbeyi ziyarete gelen diğer yurttaşların da müdahalesiyle kavga sonlandırıldı. Taraflar birbirinden şikâyetçi olmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.