Hazim Sesli İstanbul'da yakalandı

Paralel Yapılanmaya yönelik operasyon kapsamında aranan Uşaklı işadamı Hazim Sesli’nin İstanbul’da yakalandığı öğrenildi.

21 Ekim 2015 Çarşamba 13:24
Hazim Sesli İstanbul'da yakalandı






Hazim Sesli İstanbul'da yakalandı 

Paralel Yapılanmaya yönelik operasyon kapsamında aranan Uşaklı işadamı Hazim Sesli’nin İstanbul’da yakalandığı öğrenildi.
Uşak’ta geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhuriyet Başsavcılığı’nın aldığı karar doğrultusunda Uşak geneli dahil olmak üzere, 5 il ve bazı yurt dışı merkezlerinde daha önceden belirlenen 60’a yakın adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Jandarma ve polis ekipleri tarafından, hakkında yakalama kararı çıkartılan 41 kişiden 24’ünü gözaltına alınmış ve mahkemeye sevk edilmişti. Şüpheliler hakkında nöbetçi mahkeme 3 kişi hakkında tutuklama kararı alırken diğerleri yurtdışı çıkış yasağı konularak serbest bırakılmıştı.
 
Son olarak edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde operasyon kapsamında hakkında arama ve yakalama kararı devam eden iş adamı Hazim Sesli’nin İstanbul Bahçelievler’de bir akrabasının yanında kaldığı ihbarı alındı.

Uşak’tan İstanbul’a giden özel bir polis ekibiyle birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen adreste operasyonun önemli isimlerden olan iş adamı Hazim Sesli’yi gözaltına aldılar.

UŞAK'A GETİRİLDİ

"Türkiye imamı"nın yardımcısı olduğu olduğu iddia edilen iş adamı Hazim S, Uşak'a getirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürülmeden önce Uşak Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirilen Hazim S. görüntü almaya çalışan basın mensuplarına el sallayarak "Çekin çekin yakışıklı olsun" dedi.

Doktor kontrolünün ardından Hazim S. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Hazim S'nin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Son Güncelleme: 21.10.2015 13:32
Anahtar Kelimeler:
Hazim Sesli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.