Hemşire Gülşen Ünlü'den 40 gündür haber alınamıyor

Evinden iş başvurusu yapmak için 40 gün önce ayrılan Hemşire Gülşen Ünlü'nün ailesi perişan. Kızlarının bir hastaneye iş başvurusu için gittiğini söyleyen talihsiz anne, görenlerin polise haber vermesini istiyor..

25 Şubat 2019 Pazartesi 15:16
Hemşire Gülşen Ünlü'den 40 gündür haber alınamıyor






Hemşire Gülşen Ünlü'den 40 gündür haber alınamıyor



Didim'den iş başvurusu yapmak için Denizli'de bir hastaneye gittiğini söyleyen hemşire Gülşen Ünlü'ye 40 gündür ulaşılamıyor. Kalbinin üzerine 'Annem', kolunda ise köpeğinin adının yazılı dövmesi bulunan genç kızı görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesi isteniyor.

Aydın'ın Didim ilçesinden Denizli’ye iş başvurusu amacıyla giden 22 yaşındaki Hemşire Gülşen Ünlü’den 40 gündür haber alınamıyor. Kızı için kayıp başvurusunda bulunan anne Huriye Gündoğdu, "Biz eşimle ayrıyız; daha önce 3 günlüğüne evden ayrıldı ama babasının yanında olduğunu öğrendim. Son olarak bana da bilgi vererek Denizli’ye iş başvurusuna gideceğini söyledi. O gün evden bir çıktı; bir daha haber alamadık kendisinden" dedi

"GİTTİĞİ YERİ DE BİLMİYORUM"

Didim’de yaşayan 22 yaşındaki hemşire Gülşen Ünlü, annesi Huriye Gündoğdu’nun bilgisi dâhilinde iş başvurusu yapmak için 19 Ocak'ta Denizli’ye gitti. Genç kızdan bir daha haber alınamadı. Anne Huriye Gündoğdu, "Biz eşimle ayrıyız. Daha önce 3 günlüğüne evden ayrıldı ama babasının yanında olduğunu öğrendim. Son olarak bana da bilgi vererek Denizli’ye iş başvurusuna gideceğini söyledi. O günden bu yana bir daha kendisinden haber alamadık. Gittiği yeri de bilmiyorum. Polise kayıp başvurusunda bulunduk ve arama çalışmaları devam ediyor” dedi.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI

Kızın kalbinin üzerine “annem” yazılı dövme ile kolunda köpeğinin adının yazılı dövme olduğunu ve renkli gözlü olduğunu belirten Anne Huriye Gündoğdu kızının bulunması için sosyal medyadan da çağrı yaptıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Didim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.