İBB’den Corona tedbiri. Beltur kapatıldı

Türkiye’deki ilk Corona virüsü vakalarının görülmesinden günler sonra alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi.

16 Mart 2020 Pazartesi 20:55
İBB’den Corona tedbiri. Beltur kapatıldı






İBB’den Corona tedbiri. Beltur kapatıldı

   Türkiye’deki ilk Corona virüsü vakalarının görülmesinden günler sonra alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi.Türkiye'deki Corona virüsü vakalarından sonra tedbirleri artıran yetkili makamlar halka açık alanların bazılarını kapatma kararı aldı. İBB de benzer bir uygulama ile sosyal tesislerini ve Beltur işletmelerini kapattığını açıkladı. 

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki belediyeye ait sosyal tesisler ve Beltur işletmelerinin kapatıldığını duyurdu.

İmamoğlu, hastanelerdeki Beltur işletmelerinin faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

Küresel boyuttaki salgın hastalığa karşı alınan önlemler kapsamında İBB'ye ait tüm sosyal tesisler ve tüm Beltur işletmeleri (Hastanelerde hizmet veren Beltur kafeleri hariç) bugün itibariyle hizmete ara vermiştir. Değerli İstanbul halkının bilgisine.

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
İBB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.