İğrenç iddia gece yarısı halkı sokağa döktü

Giresun'un Eynesil ilçesinde, iddiaya göre cezaevi firarisi olan kişi tarafından sözlü tacize uğrayan, ardından darbedilen E.A. (19) adlı genç kız, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olay ilçede infial yarattı. Sokağa dökülen halka, kaymakam sağduyu çağrısında bulundu.

08 Mart 2019 Cuma 09:36
İğrenç iddia gece yarısı halkı sokağa döktü






İğrenç iddia gece yarısı halkı sokağa döktü


Cezaevi firarisinin, dersaneden çakan genç kızı önce taciz, ardından da saldırması bir ilçeyi ayağa kaldırdı. Vatandaşların yakaladığı saldırganı linç etmek isteyen kalabalık gece yarısı güçlükle sakinleştirildi.

Son Dakika Eynesil, Giresun'un Eynesil ilçesinde, genç kızın cezaevi firarisi tarafından taciz ve darbedildiği iddiası infial yarattı. İlçeyi sokağa döken olayda, cezaevi firarisi olan kişi tarafından sözlü tacize uğrayan, ardından darbedilen E.A. (19),hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Şüpheli çevredekiler tarafından yakalanırken, ilçe halkı ise sokağa döküldü. Polis ve jandarma, Görele Adliyesi önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Adliye önüne gelen Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ise konuşma yaparak sağduyu çağrısında bulundu...

Eynesil ilçesi Aralık köyünde akşam saatlerinde dershaneden çıkıp, evine giden E.A., iddiaya göre yolda, bir kişinin sözlü tacizine uğradı. Ardından genç kızı sürükleyip darbeden şüpheli, kızın çığlık atması üzerine kaçmaya çalıştı. Çevredekilerin alt geçitte sıkıştırdığı şüpheli, yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Yaralanan E.A., Giresun Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Cezaevi firarisi olduğu iddia edilen şüpheli, sorgusunun ardından Görele Adliyesi'nde nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Sosyal medyadan olayı duyanlar ise adliye önünde toplanarak şüpheliyi linç etmek istedi. Polis ve jandarma ekipleri, adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.


Adliye önüne gelen Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ise konuşma yaparak sağduyu çağrısında bulundu. Kaymakam Ermiş, "Tepkinizi anlayışla karşılıyorum. Toplumda istemesek de istenmeyen olaylar oluyor. Bunun önüne geçmek içinde iyi bir toplumsal eğitim gerekiyor. Hiç kimse suçlu doğmuyor. Ne kadar iyi insan yetiştirmiş olsak da beş parmağın beşi de bir olmuyor. Ahirette iyi yapan iyiliğinin, kötü yapan kötülüğünün cezasını çekecektir. Ancak burada suçun cezalandırma merci hukuk yoluyla adliyelerdedir. Suç işleyen şahıs tutuklanmış cezasını da cezaevinde çekecektir. Sizlerden de olaysız bir şekilde dağılmanızı istirham ediyorum" dedi.

Kaymakam Ermiş’in konuşmasının ardından, öfkeli kalabalık tekbirler eşliğinde yavaş yavaş adiye önünden dağıldı.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Eynesil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.